Bakgrund

“Soladey-J3X” Ny release
Världens första högteknologiska tandborste kommer från Japan.

Soladey uppfanns i Japan av Dr Yoshinori Nakagawa. Namnet härstammar från orden “Solar” och “Dental”. Dr Nakagawa visste att negativa joner kan genereras från titan när metallen utsätts för ljus och vatten. I likhet med till exempel vattenrening och luftfiltrering, är jonernas positiva verkan/ funktion inte en ny upptäckt.
Soladey började tillverkas i början av 1980 och denna ljus-aktiverade tandborste används nu dagligen av miljontals människor, främst i Japan, men också nu i många andra länder och nu äntligen i Sverige.

Soladey ser ut som en vanlig tandborste, men tittar man närmare så ser man en titan (metall) joniska ledande stav, som löper genom det utbytbara borsthuvudet och in i handtaget.
Denna stav är hemligheten till Soladey. Den är gjord av ett patenterat ljusledande material som låter ljus (genom fotoelektrisk aktivitet), omvandlas till en naturlig energikälla som dödar skadliga bakterier i munnen.

Soladey J3X leende

Soladey är effektiv för att minska tex kaffe och tobak fläckar, och det finns många vittnesmål som hävdar att de avlägsnat svåra fläckar på några veckor med konsekvent användning av Soladey joniska borsten i en bra ljuskälla. Den nya borsten J3X är utrustad med en solcell som effektiviserar ljustillförseln ytterligare.

Vårt företag bidrar till samhället genom att forska om effektivare användning av optisk fiber energi och göra olika tillämpningar av reaktiv teknik genom fiber katalys känd.
Från Japan, kommer världens första tandborsten i “Soladey serien”.
Vi siktar på hälsa och skapa en bekväm miljö genom effektiv användning av optisk energi.

Sökte möjligheten till bättre munhygien.
Vårt företag gav stor uppmärksamhet åt det nya området, optisk elektrokemi, baserat på den erfarenhet som grundare, hade Mr Yoshinori Nakagawa i tandvård branschen under många år. Vi fokuserade på att utnyttja en reaktion, foto katalysator, på en tandborste och slutligen lyckades i sina försök att använda sig av detta på en tandborste för första gången i världen
Detta är “Soladey” Den epokgörande tandborsten “Soladey” som krossar de konventionella begreppen, omvandlar optisk energi till elektrokemisk energi med hjälp av en halvledare och avlägsnar plack effektivt som tenderar att vara en viktig orsak till tand-och tandköttsproblem.
Denna avancerade teknik är patenterad i nio länder runt om i världen, inklusive Japan. “Soladey” fortsätter sin utveckling med behoven hos de tider och “Soladey-J3X” är den senaste utvecklingen i serien. Vi kommer fortsätta att utveckla nya produkter.
Vi observerar reaktionen foto katalysatorn av halvledare titanoxid (en oxidation-reduktiv reaktion genom elektronisk rörelse uppstår när ljus träffar det), och hur det kommer att vara stöd till miljöfrågor i framtiden såsom vatten bearbetning.

Forskning om foto katalysator reaktioner och faktiska användning av optisk energi.
Vi strävar alla efter ett miljövänligt, bekvämt liv.
Vårt företag uppskattar att optisk energi är en förmån från naturen och förlänger tillämpningar av denna speciella teknik, fortsätta vår forskning om effektivare och mer praktisk användning av underbara optisk energi.
Från och med nu, är vårt mål att utveckla “bättre produkter med envisa ansträngningar”. Detta är vårt företags motto, så att fler människor i världen kommer att veta om vår “Soladey serien” och använda den i sitt dagliga liv för att få friskare tänder.

Mycket utvärderas inom industrin-universitetet samarbetet och även utomlands.
För att göra de bästa produkterna som vi kan skapa, samarbetar vi med dentala högskolor och offentliga universitet i hela Japan, liksom med utländska universitet (i Kanada etc), genomför vi kliniska tester på hur en tandborste som innehåller en titanoxid halvledare effekter plack nedbrytning och producera de väsentliga uppgifter om hur mjölksyra demonteras när ljuset vidrör stick av en halvledare. Denna forskning har rapporterats av de auktoritativa tekniska tidskrifter.